måndag 9 november 2009

Små tjejer, små bekymmer...


Jag satt och bläddrade bland mina digitala bilder och snubblade över denna bilden, kunde inte låta bli att blogga lite om den!
Den är så söt (kanske på ett oroväckande sätt), min ena sex-åring ritade den finaste kärleksförklaringen till en klass-kamrat.
Tja, kanske det är som dom säger, små barn, små bekymmer... får se vad framtiden bjuder på...

9 kommentarer:

Jenny sa...

tja... med tanke på bekymmernivån hos konstnären, redan nuförtiden... så vill vi inte veta resten!!!

Helen sa...

Well, kanske...tror iofs du kommer få veta fortsättningen vare sig du vill eller inte...såvida du inte säljer oss... ;-)

Sarah sa...

Haha! Ja, de är härliga i den där åldern! Min Anton, som är 6, har redan fått problem med tjejer som vill pussas!! Det ska börjas i tid, verkar det som! Kraaam!

Helen sa...

Hm...har en känsla av att det bara är början...( är det nu man ska flytta till landet, säga upp telefonen och sälja bilen???!

Jenny sa...

Eller gräv en källare med lås och bom. Jag tänker sätta upp mina barn på vinden när de når förpubertal ålder. Jag ska mata dem genom en foderlucka och undervisa dem via internet... Sen släpper jag ut dem när de är... låt säga... 32. Då kan väl inget ont hända ändå?

Ebba sa...

Haha den var jättesöt den teckningen :)

Cornelia sa...

Idag på jobbet skulle jag ta upp en lapp ur backfickan. Hade gjort en anteckning till chefen. Hittade den inte men hittade en liten tecking som din ena dotter gav mig sist jag var hos er :-)

Cornelia sa...

teckning, skulle det stå!

Helen sa...

Krakel: Får det plats två till däruppe??? Annars kan vi inackordera dem i vår befintliga källare...där e iaf varmt o gott...
Marra: Ja, visst e den... det är bara framtden som bekymrar ...;-)
Cornelia: Hoppas din chef blev glad...hehe...