torsdag 21 oktober 2010

Ingen återvändo

För nu är vintern på väg, med stormsteg! För här i "södern" har det snöat, två dagar i rad. Även om termometern har visat plusgrader. Suck, ja, våren är välkommen, närsomhelst. Men jag antar att vi måste genomlida vintern först. Så idag fick det bli inhandling av termobyxor och tumvantar till barnen, för jag antar att de lär behöva dem.
Godnatt. Tror jag går i ide så ses vi till våren...

5 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Det verkar som om det snöat överallt utom här. Skönt. På vår skola har de också de där böckerna om Ola, Elsa och Leo. Gissa om jag är stolt att Johanna fick börja med Leos :). Ärtan-boken är en bredvidläsningsbok som man sa på vår tid, och det är ju fullt möjligt att du inte hade Äppelserien för du gick ju inte lågstadiet med mig! Och visst är det olika på olika skolor. Jag vet många som inte pluggat engelska med Mr Mooney och Edgar Elk. Ledtråden är förresten M.S. Det bör du klara. Kram kram!!

Helen sa...

Japp, fixade ledtråden. Trist :( En till som inte e med längre är mamman till S.A:s stora kärlek på kärlek på högstadiet, ( M.L)hans mamma lämnade in i veckan. Undrar också vad som händer... ?! Trist :(
Gratulerar till din lilla läsmaskin där hemma :)Och vem glömmer nånsin das elk?? :) Hehe

Jenny sa...

Du går ganska ofta i ide. Tycker jag...

Jenny sa...

Du går ganska ofta i ide. Tycker jag...

Helen sa...

Mmmm... jag vet, kan inte rå för det :( Det blir bättre ;)