söndag 7 juni 2020

Livet här och nu 2020, ett annorlunda år

Glömde bort min blogg.....kom på i morse att det fanns och fick en väldig lust att skriva ett inlägg igen☺👍 Efter mycket letande så hittade jag den! Så...här kommer ett litet inlägg.
Vi, hela familjen, bor kvar i Norge, Melhus kommun, Lundamo är vår nya bostadsadress. För ett år sedan köpte vi eget hus, ett renoveringsobjekt från-81 som vi håller på att jobba med i nuläget. Huset ligger på landet, med underbar utsikt!
Livet går bra, mr. T och jag jobbar på med samma jobb som vi har haft sedan vi flyttade till Norge. Amanda & Julia är på sluttampen av sina skolår, Amanda inom byggbranchen och Julia som kock, nästa vecka slutar skolan och då väntar två års lärlingstid för dem innan utbildningen är helt färdig. Just nu är världen upp och ner, Corona-pandemin drabbade världen med en chock i början av 2020 och människor dör världen över av ett okänt virus med konstiga symptom och oviss utgång, en del hamnar i respirator, en del får bara förkylningssymptom....Tjejernas skolavslutning bli ingenting som man hade trott, dels att man inte har student i Norge på samma sätt som i Sverige, och dels att vi mitt i en pandemi inte får lov att mötas i större grupper eller resa över landsgränser....så ingen av vår familj eller vänner får komma och besöka oss ändå......Så vi ska boka restaurang, bara vi fyra i familjen och göra det bästa för att fira våra älskade barn som är på väg ut i vuxenlivet❤❤
Med pojkvänner och massa bra(och mindre bra) erfarenheter av att bo som svenskar i ett annat land är de snart vuxna och redo att stå på egna ben.

Inga kommentarer: